Pentru că avem multe de spus!

.

Termenul de plată privind taxa de salubritate a fost prelungit


primar gheorghe sucaciuLa ședința de Consiliu Local, organizată marți, 30 iulie, unul din punctele de pe ordinea de zi a fost prelungirea termenului până la care se poate plăti taxa de salubritate. Și asta întrucât mai mulți făgărășeni s-au plâns de faptul că au avut de plată și penalități la prima tranșă a taxei de salubrizare, deși ei au depus declarația de impunere în timp util la ghișeu.

Primarul a declarat că au fost depunse un număr foarte mare de declarații de impunere, iar persoanele delegate să se ocupe de aceste declarații nu au reușit să le încarce pe calculator, din cauza volumului mare de muncă. Tocmai din acest motiv perioada a fost prelungită până la finele lunii august.

Am votat pentru a prelungi termenul de plată pentru toate persoanele din municipiul Făgăraș. Termenul de plată s-a prelungit până în data de 30 august 2019. Iar cei care au plătit penalități în luna aceasta, noi neavând posibilitatea să prelungim termenul, li se vor înapoia banii sau pot opta să li se pună la următoarea tranșă de plată a taxei de salubritate“, ne-a declarat primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu.

Reamintim că data limită până la care făgărășenii puteau, inițial, plăti prima tranșă era stabilită la 30 iunie 2019.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.