Pentru că avem multe de spus!

.

Tineretul Național Liberal a premiat cele mai reușite proiecte la Gala TNL ,,Mircea Ionescu Quintus”


Tineretul Național Liberal a organizat sâmbătă, la Centrul Internațional de Conferințe „Casino” din Sinaia, Gala Premiilor TNL „Mircea Ionescu Quintus”, eveniment ce a avut ca scop recunoașterea și promovarea activității tinerilor liberali din întreaga țară.

TNL

Gala din acest an s-a bucurat de prezența Președintelui României, Klaus Iohannis, de participarea președintelui PNL, Ludovic Orban, și a unor candidați PNL la alegerile europarlamentare. De asemenea, la reuniune au mai luat parte lideri locali liberali și aproximativ 400 de tineri liberali din toată țara.

Cu acest prilej, Tineretul Național Liberal a acordat Președintelui Klaus Iohannis premiul „Garantul democrației”, pe considerentul că ,,activitatea domniei sale oferă garanția că respectarea statului de drept și apărarea democrației sunt valori esențiale”. De asemenea, președintelui PNL, Ludovic Orban, i s-a acordat premiul ,,Liderul dreptei”.

,,Avem nevoie de simboluri şi modele care să ne inspire. (…) . Deşi suntem tineri, nu mai suntem chiar la început de drum. Într-un timp destul de scurt, pas cu pas, am reuşit să avem reuşite cu care alte organizaţii de tineret nu se pot mândri încă. Ştiu că vom face mai mult, vom şi cere mai mult. Noi, generaţia altfel, noua generaţie politică a PNL, am demonstrat că putem să garantăm pentru România”, a spus președinta TNL, Mara Mareş.

Totodată, în cadrul evenimentului, au fost decernate premii membrilor și filialelor Tineretului Național Liberal care s-au remarcat prin activitatea desfășurată pe parcursul anului 2018, dar nu numai.

Premiul Cea mai activă filială a fost câștigat de TNL Galaţi, premiul Cea mai activă filială în mediul rural şi urban  i-a revenit organizației TNL Suceava, premiul Cea mai activă filială în  evenimentele locale i-a revenit organizației TNL Cluj, premiul pentru cel mai important eveniment naţional a fost acordat filialei TNL Alba, iar premiul pentru cel mai important eveniment local i-a revenit filialei TNL Botoşani. Premiul referitor la cea mai activă filială TNL în mediul online i-a revenit TNL Mureş, iar premiul de excelenţă pentru promovarea tinerilor – TNL Iaşi.

Premiul pentru Cel mai activ tânăr din administraţia locală i-a revenit lui Ciprian Epure, premiul pentru Cel mai important eveniment caritabil din 2018 a fost acordat TNL Timiş, premiul Cel mai activ tânăr liberal i-a fost înmânat lui Cosmin Sava, iar premiul Cel mai activ tânăr liberal în mediul online i-a fost decernat lui Alexandru Balov.

Premiul Tânăr senior i-a  revenit lui Dan Vîlceanu, premiul Născut liber a fost câștigat de Costel Alexe, premiul TNL Best friend i-a fost înmânat lui Siegfried Mureşan, premiul TNL biggest supporter a fost acordat Fundaţiei Konrad Adenauer, în timp ce premiul privind formarea de noi lideri politici a fost acordat pentru patru şcoli politice.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.