Pentru că avem multe de spus!

.

some text

Tinerii fotbaliști de la ACS NNN Făgăraș, cei mai buni de la turneul de fotbal de la Vulcan!


acs nnn bogdan1La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Vulcan Memorialul „George Isac“ la fotbal. Făgărașul a fost reprezentat la acest turneu de 5 grupe de copii legitimate la Clubul ACS NNN Făgăraș. Pe parcursul turneului tinerii fotbaliști făgărășeni au avut rezultate foarte bune, reușind să câștige o medalie de aur cu Grupa 2008, antrenor prof. Bogdan Dragoș, o medalie de argint cu Grupa 2009 – antrenor George Greavu și o medalie de bronz cu grupa 2006 antrenată de fostul fotbalist făgărășean Cosmin Băcilă.

Grupele de 2011 și 2013, antrenate de Bogdan Lie și Popa Ionel încă nu și-au încpeut competițiile.

Locul I pentru Grupa 2008 de la ACS NNN Făgăraș

acs nnn bogdan2Grupa antrenată de prof. Bogdan Dragoș a disputat, pe durata a două zile (vineri și sâmbătă) nu mai puțin de 5 jocuri, obținând tot atâtea victorii, fără a primi niciun gol în timpul regulamentar de joc în niciunul din cele cinci jocuri. La Grupa 2008, la competiția desfășurată la Vulcan, s-au creat două grupe a câte 5 echipe, ACS NNN Făgăraș a fost repartizată în Grupa B, alături de echipele din Bușteni, Târgu Secuiesc, Vulcan și Râșnov. Tinerii fotbaliști făgărășeni au câștigat toate cele 4 meciuri, și astfel s-au calificat în finala categoriei. În ultimul joc, disputat împotriva fotbaliștilor de la Kids Tâmpa Brașov, la sfârșitul timpului regulamentar nicio echipă nu a dat gol, astfel s-a ajuns la loviturile de departajare, acolo unde ACS NNN Făgăraș s-a impus cu scorul de 2-1.

„Sunt foarte mulțumit de atitudinea, dăruirea și ambiția de care au dat dovadă copiii pe parcursul întregului turneu. La ultimele trei turnee la care am participat am reușit să câștigăm două dintre ele (Cheile Grădiștei, Vulcan), iar la cel de-al treilea ne-am clasat pe poziția secundă după ce am pierdut în finală, la loviturile de pedeapsă. Dacă vom munci la fel de mult ca și până acum, dacă va exista seriozitate și continuitate în pregătire, cu siguranță ne vom atinge obiectivele pe termen mediu și lung. Avem toate condițiile pentru a putea face performanță“, ne-a declarat prof. antrenor Bogdan Dragoș.

acs nnn georgeLocul II pentru Grupa 2009 de la ACS NNN Făgăraș

Grupa de 2009 de la NNN Făgăraș, antrenată de George Greavu a reușit, la finalul turneului de la Vulcan, să se claseze pe cea de-a doua treaptă a podiumului, asta în condițiile în care a terminat neînvinsă competiția. La 2009 s-au creeat trei grupe, iar câștigătoarele celor trei grupe au mai jucat fiecare câte două partide. NNN Făgăraș a câștigat toate cele trei meciuri din grupă și astfel s-a clasat pe primul loc. În ultimele două jocuri formația antrenată de George Greavu a terminat la egalitate (2-2 cu Juniorul Brașov și 2-2 cu Corona Brașov) și astfel s-a clasat pe poziția secundă la categoria 2009. Grupa de 2007 antrenată de Cosmin Băcilă s-a clasat, la finalul întrecerii, pe locul al III-lea, după un bun parcurs al celor mai în vârstă copii din cadrul clubului făgărășean.

acs nnn george1Rezultate Grupa 2008:

NNN Făgăraș – Bușteni – 8-0;

NNN Făgăraș – Târgu Secuiesc – 3-0;

NNN Făgăraș – Vulcan – 3-0;

NNN Făgăraș – Râșnov – 4-0;

NNN Făgăraș – Kids Tâmpa Brașov – 3-2 (0-0).

Golgeterul turneului și cel mai bun jucător au fost jucători desemnați din cadrul echipei NNN Făgăraș.

Rezultate grupa 2009:

NNN Făgăraș – Steaua Noua Generație București – 3-0;

NNN Făgăraș – Brașovia – 2-1;

NNN Făgăraș – Steagu Roșu Brașov – 9-0;

NNN Făgăraș – Juniorul Brașov – 2-2;

NNN Făgăraș – Corona Brașov – 2-2.

Golgeterul turneului la grupa 2009 a fost desemnat tot de la ACS NNN Făgăraș.

reclama Cafe Duo
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.