Pentru că avem multe de spus!

.

Turcia la preţ redus. Agenţia este din Făgăraş!


Despre turci pot să vă spun că cele mai puţin relevante aspecte sunt curiozităţile. Şi totuşi ne interesează cel mai tare. Ne dăm peste cap ca să aflăm de ce turcilor le plac maşinile albe, cum au introdus ardeiul negru în ţară, de ce elevii la clasă ridică un singur deget în loc de două, de ce împart colivă când unui bebeluş îi iese primul dinte, care e motivul pentru care ceaiul a devenit băutură de stat ori câte neveste pot avea turcii!

Dar cel mai mult (cu mult mai mult decât curiozităţile de mai sus şi serialele turceşti) ar trebui să ne intereseze turismul Turciei. Măcar o dată-n viaţă trebuie vizitate locurile în care s-a născut Imperiul Otoman, astăzi ţara întinsă pe două continente şi situată strategic în mijlocul a patru mări: Neagră, Mediterană, Egee şi Marmara. Nu degeaba, Turcia este tărâmul a 2 dintre cele 7 minuni ale lumii: Templul Zeiţei din Efes şi Mausoleul din Halicarnas.

Am apelat din nou la Agenţia de turism Phoenix pentru două oferte de excursii pe urmele grandiosului Imperiu. Condiţia a fost, ca întotdeauna, preţul accesibil.

13 zile cu autocarul – de la 370 euro

Plecări: aprilie – octombrie

De evaluator : Istanbul, Ankara, Göreme Neveshir, ORAS mi subter, Konya, Side, Antalya, Pamukkale, Marmaris, I Bd, DyDy Up, Milet, Kusadasi, Efes, Pergam, Troia, Canakkale.

Preţul include: transport cu autocar în Turcia cu plecare din Bucureşti, 4 nopţi de cazare la hotel de 3 stele, 8 nopţi de cazare la hotel de 4 stele, 12 mic-dejunuri, 8 cine, ghizi locali, tur de Istanbul cu trecere peste Bosfor, gustare tradiţională, ghid român.

Preţul nu include: intrările la obiectivele turistice.

 

Phoenix 1

8 zile cu avionul – de la 379 euro

Plecări: aprilie – septembrie

Destinaţie: Antalya

Preţul include: bilet de avion, transport aeroport – hotel, 7 nopţi de cazare, masă în funcţie de hotelul ales.

Preţul nu include: vizită la Pamukkale, baie turcească, spectacol ,,Fire of Anatolya”, seară turcească, intrările la obiectivele turistice.

Phoenix 3

Agenţia Phoenix este situată pe str. Doamna Stanca, nr. 42, în apropierea sensului giratoriu dinspre Sibiu.

Directorul Agenţiei, Cristina Bărcuţean, susţine că ,,Istanbulul nu trebuie ratat de către oricine se declară turist. Oraşul a fost, pe rând capitala Imperiilor Roman, Bizantin, Otoman. E greu să găsești un loc cu o istorie mai fascinantă decât Istanbulul, orașul transcontinental care se împarte între Asia Și Europa și a cărui graniță e Bosforul, unul dintre cele mai fotografiate locuri din lume. Grecii, romanii și otomanii şi-au lăsat cu toţi amprenta pe teritoriul Turciei de astăzi; vă daţi seama câte civilizaţii au scris istorie aici! În Turcia, la Catalhoyuk s-au găsit urmele celei mai vechi așezări omenești, care se estimează că datează din mileniul 7 î.e.n. În Anatolia s-au găsit cele mai vechi texte scrise din lume. Iar șirul locurilor unice din Turcia poate continua. Îţi trebuie multe excursii acolo ca să îţi desăvârşeşti educaţia despre Turcia, dar, dacă nu sunt posibile toate, măcar inima ei să o vezi; şi când zic inimă, mă gândesc la Istanbul.

Phoenix 2

Ofertele de mai sus sunt exemplificative. Cu un telefon la 0752068986 sau cu o vizită la sediul agenţiei Phoenix, vacanţa istorică pe urmele Imperiului Otoman este rezolvată!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *