Pentru că avem multe de spus!

.

Turul Ciclist al României a trecut prin Făgăraș


turul romanieiTimp de mai bine de un sfert de oră DN1 a fost restricționat în Făgăraș. Asta întrucât în aceste zile se desfășoară competiția Turul Ciclist al României, iar cicliștii au trecut astăzi prin orașul nostru.

Competiția sportivă a fost reluată după o pauză de cinci ani, iar astăzi este în desfășurare a doua etapă, singura din cele cinci care implică și Făgărașul.

Celelalte etape sunt:

  • Etapa 1 – Alba Iulia – Sibiu (19 septembrie)
  • Etapa 2 – Sibiu – Brașov (20 septembrie)
  • Etapa 3 – Brașov – Focșani (21 septembrie)
  • Etapa 4 – Buzău – Târgoviște (22 septembrie)
  • Etapa 5 – București (23 septembrie)

Cicliștii au pornit în prima etapă miercuri, 19 septembrie, de la Alba Iulia şi vor ajunge, odată cu ultima etapă, în Bucureşti, în data de 23 septembrie.

turul romaniei1Anul acesta are loc cea de a 51-a ediție a Turului Ciclist al României, fiind organizată de Federația Română de Ciclism.

Ediția din acest an este de o importanța mare, 2018 marcând un secol de la unificarea României și astfel fiind un eveniment de anvergură la nivel național. Cu mai mult de 20 de echipe aliniate la linia de start și peste 100 de cicliști care se confruntă pentru mult râvnitul tricou galben, cursa promite să fie un spectacol de ciclism captivant.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *