Pentru că avem multe de spus!

.

Ultimele zile ale acestor estacade de pe Şoseaua Combinatului. Primăria le demolează


Construcţiile de susţinere ale fostei reţele publice de termoficare a Făgăraşului vor fi casate, ca urmare a nefuncţionalităţii acestora şi a gradului de pericol ce îl reprezintă.

Aceşti suporţi erau folosiţi pentru susţinerea conductelor prin care pe vremuri venea agentul termic de la combinatul chimic.

,,Acele estacade trebuie luate de acolo şi eliberat terenul, datoritată faptul că avem un proiect european de 10 milioane de euro de reabilitare a acelei zone, în sensul că vom face trotuare, piste de biciclete, iluminat public. În acel proiect european avem, de asemenea, şi o achiţie de autobuze electrice”, a explicat edilul Gheorghe Sucaciu.

Estacadele se aflau în domeniul public al municipiului. Ca să poată fi casate, consilierii locali au aprobat trecerea lor în domeniul privat al Făgăraşului. Acestea aveau o valoare de inventar de 282.336,63 lei.

Pe vremea când combinatul chimic funcţiona, tot Făgăraşul era încălzit de agentul termic ce venea, preţ de 3 km, prin conductele pe care le susţineau aceste estacade.

(Cristina Cornilă)

estacade 1

estacade 2

estacade 3
One thought on “Ultimele zile ale acestor estacade de pe Şoseaua Combinatului. Primăria le demolează

  1. constantin ionescu

    Daca se incepe modernizarea acestui drum ,sa inceapa nu doar cu vorbe.Atentie la firma Consal….lucreaza in bataie de joc!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.