Pentru că avem multe de spus!

.

Ultimul mesaj al bărbatului care s-a aruncat astăzi în fața trenului


Bărbatul care s-a aruncat astăzi în fața trenului postase pe facebook în urmă cu câteva ore un mesaj tulburător. De fapt, ultimele mesaje postate de făgărășean pe facebook erau depresive.

„Când te doare ceva iei o pastilă, dar când te doare sufletul nu există tratament“, „Totul mă obosește. Nu contează cât dorm sau câtă cafea beau, pare că ceva din mine a renunțat de mult timp. Cred că și sufletul mi-a obosit“, sunt doar două din ultimele mesaje postate de făgărășean pe facebook.

Prietenii lui ne-au spus că era supărat în ultimele zile, avea probleme familiale. Cosmin avea 31 de ani. Dumnezeu să-l odihnească!

Reamintim că în această dimineață Poliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că în zona pasajului care face legătura între strada Doamna Stanca și strada Vlad Țepeș o persoană a fost surprinsă și accidentată mortal de către un tren. Surse neoficiale ne-au confirmat faptul că făgărășeanul s-a aruncat în fața trenului. Întreaga știre AICI- CLICKLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.