Umor de calitate făgărășean, premiat în țară. Experiment 77


 

experiment77Grupul de umor făgărășean Experiment ’77 reușește, la toate festivalurile de umor din țară la care participă, să adune nu doar zâmbere din partea spectatorilor, dar și premii. Cei patru componenți ai grupului, Florin Alexandru, Radu Biza, Constantin Moldovan și Micky Apostol au obținut, la ultimul festival la care au participat, Festivalul de umor din Vaslui – Constantin Tănase – care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, locul I. Iar în 2016, la același festival, au obținut marele premiu!

experiment77 diploma„Și în acest sfârșit de săptămână am participat la Festivalul de Umor „Burduful de Aur“ de la Sibiu și din nou am reușit să fim cei mai buni. Toți spectatorii ne-au aclamat și pot spune că a fost o onoare, ca de fiecare dată, să îi înveselim pe cei prezenți la festivalurile la care participăm“, ne-a declarat Radu Biza.

Grupul de umor Experiment ’77 se pregătește să participe la un nou festival de umor: Festivalul de umor „Povestea Vorbei“ de la Găești, ce va avea loc vineri, 9 noiembrie.

experiment77 umor
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.