Un angajat al Primăriei Victoria s-a infectat cu Covid. Câțiva angajați au intrat deja în izolare


Un angajat al Primăriei orașului Victoria a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Trei persoane, toate angajate în administrația publică locală, care au intrat în contact direct cu persoana infectată se află la această oră în izolare la domiciliu.

Primăria oraşului Victoria

Primăria oraşului Victoria

,,Este vorba de un angajat al Primăriei, care în duminica alegerilor a făcut parte din personalul tehnic al secțiilor de votare, în sensul că a luat temperatura celor care se prezentau la vot, la intrarea în secție”, a explicat Cristina Bratu, viceprimarul orașului.

Cristina Bratu și alți doi angajați ai Primăriei Victoria se află acum în izolare. Cele trei persoane au intrat zilele trecute în contact direct cu bărbatul confirmat cu Covid-19.

,,Duminică, un angajat al Primăriei a fost diagnosticat pozitiv, iar eu am fost în contact direct cu el, motiv pentru care am intrat în izolare pentru 14 zile. Sunt acasă, nu am simptome, ieri am făcut testul pentru Covid și acum aștept rezultatul”, a precizat sursa citată.

Viceprimărița spune că până la această oră nu prezintă niciun simptom specific acestui virus. Rezultatul testului îl va primi astăzi sau mâine.

Vă reamintim că, de la începutul pandemiei, în alte două primării din zona noastră au fost angajați infectați, respectiv Sâmbăta de Sus și Viștea. În ambele cazuri, personalul s-a vindecat, iar activitatea administrativă în aceste sedii a fost reluată.

 

(Cristina Cornilă)

 

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.