Un făgărășean și-a agresat fosta soție. Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu


  • Un bărbat din Făgăraș s-a ales cu dosar penal, dar și cu un ordin de protecție provizoriu, după ce și-a agresat fizic fosta soție.

„Lucrători din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”violența în familie”. În fapt, cu ocazia cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 19/20.06.2020, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții în contradictoriu, un bărbat din municipiul Făgăraș ar fi agresat-o fizic pe fosta sa soție, în timp ce aceștia se aflau la domiciliul comun din municipiul Făgăraș, județul Brașov“, se arată într-un comunicat de presă emis de purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.