Pentru că avem multe de spus!

.

Un făgărășean și-a donat timpul și resursele pentru cosmetizarea Spitalului din Făgăraș


Făgărășeanul Mihai Frâncu a ajuns în centrul atenției astăzi! Și asta întrucât dr. Mihaela Pandrea, managerul Spitalului din Făgăraș, a scris pe facebook că tânărul și-a oferit serviciile, în mod gratuit, pentru a curăța, cu aparate profesionale, holul principal al instituției spitalicești.

,,Un făgărășean inimos și-a donat timpul și resursele pentru cosmetizarea Spitalului Municipal. Oricât de bine era curățat holul principal al unității, conform normelor, sutele de mii de vizite din ultimii ani și-au lăsat amprenta pe pardoseală. Domnul Mihai Frâncu a venit cu ideea șlefuirii suprafeței uzate cu aparate profesionale și i-a redat strălucirea, la propriu. Îi mulțumesc public făgărășeanului care și-a oferit gratuit serviciile și priceperea, în folosul comunității”, a scris dr. Mihaela Pandrea pe facebook.

Mihai Frâncu este făgărășean, are 43 de ani și are o firmă specializată în curățare și igienizare. Ne-a spus că a fost ideea lui de a curăța holul spitalului și că ar trebui ca și făgărășenii să se implice cât mai mult în viața comunității.

,,A fost ideea mea de a curăța holul spitalului. Am fost la spital cu probleme de sănătate și așa am văzut că holul nu arăta bine. Cu toate că am înțeles că a fost curățat conform standardelor, m-am gândit că pot da și eu o mână de ajutor, totul în mod gratuit, de ce nu. Așa că, timp de două nopți, folosind aparate profesionale, am curățat holul principal al spitalului. Am folosit un produs natural pentru întreținere și am spălat bine cu un aparat special pentru șape și mozaic. Nu a fost ceva greu sau imposibil pentru mine. Consider că am făcut un lucru bun pentru comunitate. Invit și alți făgărășeni să îmi urmeze exemplul”, a spus Mihai Frâncu pentru ziarul Salut Făgăraș.
One thought on “Un făgărășean și-a donat timpul și resursele pentru cosmetizarea Spitalului din Făgăraș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.