Un nou cartier destinat tinerilor prinde contur la Victoria


Un nou cartier destinat tinerilor prinde contur la Victoria.

Potrivit edilului Camelia Bertea, zilele acestea au fost finalizate lucrările planificate în acest an. Iar în primăvara anului viitor vor începe lucrările pentru rețeaua electrică subterană.

,,Cu mare bucurie vă anunț că am finalizat lucrările planificate pentru anul acesta în noul cartier Farkaş, destinat tinerilor. Am făcut recepția finală pentru alei și străzi, iar săptămâna viitoare vom face și recepția pentru rețeaua de apă și canalizare menajeră. În primăvară. demarăm lucrările pentru rețeaua electrică subterană și pentru amenajarea pârâului’’, a scris edilul pe o rețea de socializare.

Primarul Camelia Bertea a mai amintit problemele descoperite în proiectul inițial legat de un ârâu care trece prin acest cartier.

,,Sub nicio formă nu am fi putut lasă lucrurile așa cum erau proiectate, deoarece ar fi afectat serios viitorii locuitori ai cartierului. Așadar, am modificat proiectul, iar acum suntem în faza de obținere a avizelor necesare începerii lucrărilor. Chiar dacă va dura mai mult decât ne-am fi dorit, consider că cel mai important este să facem lucrurile așa cum trebuie’’, a mai spus primarul orașului Victoria, Camelia Bertea.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.