Un tânăr de 27 de ani a furat bunuri dintr-o locuință și dintr-o societate comercială


Vineri,  7 iunie, lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au reținut pe o perioadă de 24 de ore un bărbat în vârstă de 27 ani din municipiul Făgăraș.Politia Fagaras

În fapt, în data de 21.05.2019, respectiv la data de 25.05.2019, acesta ar fi pătruns, prin escaladarea și spargerea ferestrelor, într-o societate comercială și într-o locuință situată la parterul unui imobil, ambele amplasate pe raza Făgărașului, de unde ar fi sustras mai multe bunuri în valoare totală de aproximativ 7.000 lei.

Polițiștii au probat activitatea infracțională a suspectului, iar în data de 7 iunie 2019, o echipă mixtă formată din polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Făgăraș și Serviciului de Acțiuni Speciale Brașov, au procedat la efectuarea de percheziții domiciliare în două locații de interes și au pus în executare un mandat de aducere.

În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate bunurile sustrase.

În cauză s-a dispus reținerea bărbatului  pentru 24 de ore și introducerea lui în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov, iar ulterior, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru 30 zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.