Pentru că avem multe de spus!

.

Un tânăr făgărăşean urcă pe podium la toate concursurile cicliste din ţară


Sâmbătă, 23 iunie, a avut loc maratonul ,,Topoloveni Summer Tour”, în localitatea argeşeană cu acelaşi nume. Printre cei aproximativ 700 de participanţi s-a numărat şi făgărăşeanul Robert Motoc (17), care anul acesta a participat la toate tururile cicliste relevante din ţară.

Robert a concurat la nivelul II de dificultate, categoria de vârstă 13 – 18 ani, lungime traseu de 40 km. Robert Motoc

La linia de finish, făgărăşeanul a ajuns pe poziţia secundă, după o oră şi 59 de minute de la start şi la o distanţă de doar două minute şi jumătate faţă de concurentul de pe locul I.

,,În ziua concursului plouase de dimineaţă, aşa încât pe traseu au fost două pante mai mari, pline cu noroi, unde efectiv trebuia să cobori şi să mergi pe lângă bicicletă, nu pe bicicletă. Plecarea s-a făcut de pe asfalt, iar apoi traseul a continuat prin pădure. Nu mi s-a părut a fi un traseu extrem de dificil. Am avut o viteză medie în concurs de 20 km/h”, a declarat Robert (foto stânga).

Următorul concurs la care se va înscrie făgărăşeanul va avea loc în 15 iulie la Câmpulung.

În primăvară, Robert Motoc a obţinut o medalie de argint la un concurs ciclist desfăşurat la Cernica, traseu de 38 km, iar la începutul lunii iunie s-a clasat tot pe poziţia a II-a la o cursă de 42 km organizată lângă București, în pădurea Căldăruşani.

Robert are 17 ani și este elev al Colegiului Național Doamna Stanca, clasa a XI-a, Științe sociale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *