Pentru că avem multe de spus!

.

Argint la ,,Teleferic Challenge” pentru făgărăşeanul Robert Motoc. A mers pe pană şi prin râu


Astăzi, 21 iulie 2018, s-a desfăşurat în Poiana Braşov cea de-a doua ediţie a concursului ciclist ,,Teleferic Challenge”, adunând la start circa 250 de participanţi.Robert Motoc

Printre concurenţi s-a numărat şi făgărăşeanul Robert Motoc (17 ani), devenit deja un obişnuit a acestor genuri de competiţii desfăşurate la nivel naţional. Robert a concurat la categoria -18 ani, traseu de 40 km.

Au fost 5 categorii de vârstă la care s-au putut înscrie participanţii: -18 ani, 19-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani, +50 ani. În ce priveşte traseele, cel de 40 km a fost cel mai lung.

După 2 ore şi 15 minute de la start, făgărăşeanul trecea linia de finish, la o distanţă de circa 2 minute şi jumătate de locul I.

,,A fost un traseu destul de dificil. Am avut două urcări mai lungi cu pantă de 17%, traseul a fost foarte noroios pe anumite porţiuni, ultimii 2 km i-am parcurs prin râu, iar spre final am făcut şi pană! N-am avut ce face şi am continuat aşa până am trecut linia de sosire. E prima competiţie pe care o termin pe pană”, se amuză concurentul.

Premiul II a fost obţinut de Robert în condiţiile în care se antrenează singur, nu este înscris la niciun club de profil şi participă la concursuri prin ţară doar de anul trecut. La acest gen de competiţii se înscriu, de regulă, sportivii înregistraţi la cluburi. De la aproape toate competiţiile naţionale la care a participat până acum, Robert s-a întors ca ocupant al unuia dintre cele trei locuri de pe podium.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.