Pentru că avem multe de spus!

.

UPDATE: Două victime transportate la spital, în urma accidentului petrecut între Comăna și Cuciulata


Două persoane au fost rănite și transportate la spital, în urma accidentului petrecut între localitățile Comăna și Cuciulata.

Potrivit informațiilor primite de la polițiști, un autoturism a intrat într-un utilaj agricol, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac. În urma investigațiilor, polițiștii au descoperit că utilajul agricol nu este înregistrat, iar conducătorul acestuia nu are permis de conducere.

În jurul orei 12.30, pe DN1S, între localitățile Comana de Jos și Cuciulata, la km 14 + 594 m a avut loc un accident rutier, coliziune între un autoturism și un utilaj agricol. În urma impactului, autoturismul a părăsit partea carosabilă și a lovit un copac. Au rezultat două victime, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale vehiculelor conduse, polițistii au constatat faptul că utilajul agricol nu este înmatriculat/înregistrat, iar conducătorul auto al acestuia, respectiv un bărbat, în vârstă de 47 ani, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule“, a informat agent de poliție Nadia Olaru, IPJ Brașov. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal.

Primele informații de la locul accidentului le puteți găsi AICI – CLICK
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.