Pentru că avem multe de spus!

.

UPDATE: șoferul, de origine japoneză, a intrat pe contrasens


accident persani tirPotrivit informațiilor primite de la polițiști, șoferul autoturismului, de origine japoneză, de 57 de ani, a pătruns pe contrasens unde a acroșat semiremorca unui tir, iar apoi a fost proiectat în alt tir.

accident persani vladeni„În jurul orei 15.45, un cetățean japonez, de 57 ani, care a condus un autoturism înmatriculat în Ilfov, pe DN 1, dinspre Sibiu spre Brașov, la km 209 + 100 m, a pătruns pe contrasens unde a acroșat semiremorca unui tir care circula regulamentar, după care a fost proiectat în alt tir, ce se deplasa în spatele primului, pe aceeași direcție. În urma accidentului a rezultat vătămarea cetățeanului japonez, care era singur în mașină și care a fost transportat la spital pentru îngrijiri. Traficul este blocat, se face deviere pe la Șinca Veche, Poiana Mărului, Zărnești, până la finalizarea cercetărilor“, ne-au informat reprezentanți ai IPJ Brașov.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

foto: salutfagaras.ro

Citește și

http://salutfagaras.ro/accident-cu-victime-intre-persani-si-vladeni/?fbclid=IwAR13my9AIsqiTJUe6T82NPrx8A_gAuO05ZNbs4uhDUZBpZ5xMBmsmwc9aF0
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.