Pentru că avem multe de spus!

.

USR-iştii făgărăşeni au strâns 1.000 de semnături. Vezi pentru ce!


La nivel naţional, USR s-a înhămat să modifice Constituţia.

Partidul, înfiinţat acum câţiva ani de făgărăşeanul Dan Nicuşor, vrea să nu mai poată fi aleşi în organele administraţiei publice locale, în Parlament şi în funcţia de preşedinte al ţării cetăţenii care au fost condamnaţi definitiv la pedepse privative de libertate pentru infracţiuni săvârşite cu intenţie.

Pentru acest scop, USR a declanşat o amplă campanie de semnături denumită ,,Fără penali în funcţii publice”.

USR

În Ţara Făăgraşului au fost strânse 1.000 de semnături până la această oră, iar campania de strângere continuă.

,,USR Făgăraș a strâns deja în jur de 1.000 de semnături din Țara Făgărașului și va continua acest efort de susținere a inițiativei – prin strângere de semnături în stradă, în orașe dar și în sate. Vom putea fi găsiți în centrul Făgărașului, în preajma BIG-ului și a pieței, în fiecare zi lucrătoare între orele 10 și 12, iar sâmbăta între orele 10 și 14. Programul nostru de strângere de semnături va fi mai extins de atât, în funcție de voluntarii care ne vor ajuta la strângerea semnăturilor”, se arată în comunicatul transmis presei.

Cei de la Uniunea Salvaţi România susţin în acelaşi comunicat de presă că strângerea de semnături nu se realizează la un punct fix pentru că ,,preţul cerut USR-ului pentru amplasarea cortului în Făgăraș este aberant de mare (de 2 ori mai mare decât în Piața Sfatului din Brașov și de multe ori mai mare decât în centrul Sibiului)”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *