Vești EXTRAORDINARE! Cu ajutorul vostru, Ianis a ajuns în Turcia și se pregătește de operație!


  • Vești extraordinare! Ianis, micuțul făgărășean de doar 4 ani, grav bolnav, a ajuns în Turcia și se pregătește de operație!

Peste 40.000 de euro s-au strâns în doar 2 luni pentru Ianis, un băiețel simpatic de doar 4 ani, care are nevoie de operație pe creier pentru a putea avea o viață normală. Împreună cu părinții lui, Ianis a ajuns la clinica Yeditepe, din Istanbul, Turcia și, de ieri, este înconjurat de cadrele medicale care îl pregătesc pentru cea mai importantă procedură – operație pe creier. Alături de el, în salon, este mama lui, Raluca, care ne-a povestit ce urmează pentru copilaș.

vedere de la geamul salonului

,,Suntem de ieri aici, la clinica din Turcia. Lui Ianis i se fac, în aceste zile, investigații premergătoare operației. Toate acestea sunt necesare înaintea unei asemenea intervenții. Dacă totul decurge bine, analizele ies bine, Ianis va putea fi operat. Suntem tare încrezători, mulțumim enorm tuturor celor care ne-au ajutat! Mulțumim făgărășenilor, mulțumim celor care au donat prin Radio Zu, MULȚUMIM tuturor! Nu reușeam să ajungem aici fără jutorul vostru! Voi ați donat 40.000 de euro pentru ca viața lui Ianis să ia o altă turnură. Vrem să vă spunem că gestul vostru a contat enorm, suntem aici! Suntem în Turcia, iar Ianis e la un pas de o viață normală. Vă ținem la curent cu evoluția lui Ianis, ne rugăm la Dumnezeu să fie una favorabilă! Veți fi alături de noi când Ianis va face primii pași!”, a declarat Raluca Panazean, mama lui Ianis.

Mămica ne-a mai zis că Ianis ar putea fi operat săptămâna viitoare. Suntem și noi alături de Ianis și vă vom ține la curent cu toate noutățile!

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.