Pentru că avem multe de spus!

.

Victor Ponta, la Făgăraș: „Cea care va deschide lista pentru europarlamentare din partea Pro România este Corina Crețu“


52629653_488199361709047_6773714925362610176_nVictor Ponta, aflat luni, 25 februarie, la Făgăraș, a declarat, într-o conferință de presă că cea care va deschide lista la europarlamentare din partea Pro România este actualul comisar european Corina Crețu.

Fostul prim-ministru a adăugat că şi următorii candidaţi de pe lista Pro România, pe care nu i-a nominalizat, vor fi tot „oameni cu experienţă pe plan european“, care „se pot bate pentru România“.

Ponta a menţionat că şi el se va regăsi pe această listă, dar nu pe un loc eligibil, apreciind că este mai mare nevoie de el în Parlamentul de la Bucureşti, decât la Bruxelles.

Corina Creţu a declarat că este o “social-democrată convinsă” şi că s-a îndreptat către Pro România pentru că este partidul preocupat să respecte standardele europene şi să găsească soluţii la problemele reale ale oamenilor.

Ponta a mai adăugat că Pro România este, de fapt, cel mai mare pericol pentru PSD la aceste alegeri și, de asemeneacă, că speră la un procent de minim 5%.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.