Pentru că avem multe de spus!

.

Gașca Zurli vine la FĂGĂRAȘ!


 

gasca zurliGașca Zurli continuă campania prin care își propune să ducă Zâmbetul în toată România. Puterea Zâmbetului își continuă drumul prin țară și ajunge în perioada următoare în FĂGĂRAȘ!

Astfel, copiii, însoțiți de părinți, sunt așteptați vineri, 5 aprilie, de la ora 19.00, în sala mare a Casei de Cultură Făgăraș!

Nu uitați, biletele se pot procura DOAR online!
BILETE ➡️➡️ http://bit.ly/putereazambetului2

NOTĂ! Vă rugăm tare să citiți cu atenție descrierea evenimentului, regulile de acces și informațiile necesare cumpărării de bilete. Fiecare persoană care vine la spectacol trebuie să aibă bilet, indiferent de vârstă. Iar copiii trebuie să intre obligatoriu însoțiți de un adult. Toate aceste lucruri le găsiți în descriere.
Zâmbetul Zurli este gata să cucerească inimile românilor.

Categorii bilete:
VIP -150 lei ( posesorii acestei categorii de bilet vor beneficia la finalul spectacolului de acces la întâlnirea specială cu Gașca Zurli )
Categoria 1- 80 lei
Categoria 2- 40 lei
Biletele s-au pus în vânzare pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.
INFORMAȚII BILETE – call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro.
Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.
Accesul minorilor (0-18 ani) în locatia evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).
Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați! După începererea spectacolului nu mai este permis accesul in locatia evenimentului.
Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile pe www.zurli.ro.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *