Pentru că avem multe de spus!

.

VIDEO| Momentul impactului dintre un autoturism și o ambulanță, incident petrecut luni pe DN1, între Făgăraș și Mândra


Luni după-amiază, pe DN1, între localitățile Făgăraș și Mândra, a avut loc un incident rutier, în care au fost implicate un autoturism și o ambulanță.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, iar ambulanța nu transporta niciun pacient. Serviciul Județean de Ambulanță a publicat astăzi imaginile camerei de bord de pe salvare pentru a trage un semnal de alarmă, respectiv ca șoferii să adapteze viteza la condițiile de drum și mai ales să respecte prevederile legislației rutiere, anunță bizbrasov.ro.

În imagini se vede cum șoferul de pe sensul opus pierde controlul volanului, probabil din cauza faptului că a frânat brusc, după ce un Logan din fața ambulanței a virat stânga în intersecția cu strada Negoiu (zona benzinăriei Rompetrol), unde există o restricție de viteză, tocmai din această cauză.

„Serviciul de Ambulanta Judetean Brasov doreste sa traga un semnal de alarma cu privire la mijloacele auto limitate la numar de care dispune si sa indemne participantii la trafic sa adapteze viteza la conditiile de trafic si drum si sa respecte legislatia circulatiei rutiere. Dorim sa precizam ca in ultimele 6 luni, 2 autosanitare SAJ Brasov au fost implicate in accidente rutiere (una de tip A2 – an fabricatie 2007 si una de tip B1/B2 – an fabricatie 2019), acestea devenind inutilizabile si fiind declarate «dauna totala»”, este mesajul ambulanțierilor brașoveni.

Video: Ambulanța Brașov/Biz Brașov

Foto: Info Trafic Făgăraș


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.