Vine Ambasadorul Americii la Făgăraş să dea startul la două curse Bikeathon!


 

  • Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Excelența Sa Hans G. Klemm, va fi prezent în Făgăraş în data de 8 iunie (sâmbăta), zi în care are loc cea de-a VI-a ediție a competiției Bikeathon Țara Făgărașului.

hans-klemm-ambasador-sua-1-2016-09

Startul concursului se va da în fața Cetății Făgăraș, de la ora 9.00.

Ambasadorul însuşi va da startul cursei de 4 km pentru utilizatorii de scaune rulante și hand-bike, la ora 10.45, și cursei populare de 10 km, la ora 10.55.

Ambasadorul vine împreună cu Board-ul Romanian-American Foundation, iar 10 reprezentanți ai Romanian-American Foundation vor participa la cursa populară.

Romanian-American Foundation, parteneră a Fundației Comunitare Țara Făgărașului, sprijină iniţiative ale societăţii civile printr-o abordare specifică sectorului de afaceri, având convingerea că astfel acestea vor dobândi un plus de valoare. Misiunea sa este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România.

De astăzi mai sunt 10 zile până la startul celei de-a VI-a ediții a celui mai mare concurs caritabil cu biciclete din județul Brașov. Înscrierile se mai pot face până la finalul lunii mai pentru susţinerea unuia dintre cele 14 proiecte.

Până acum s-au înscris 600 de biciclişti.

bike

Bicicliștii se pot înscrie la:
Cursa pentru copii între 4 și 6 ani – 1 tur de Cetate
Cursa pentru copii între 7 și 9 ani – 2 tururi de Cetate
Cursa pentru copii între 10 și 13 ani – 3 tururi de Cetate
Cursa populară – aproximativ 10 kilometri
Cursa de 22 kilometri
Cursa de 40 kilometri
Cursa de 71 kilometri

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.