Pentru că avem multe de spus!

.

„Vreau să fiu antreprenor!“ A doua sesiune de informare


antreprenorÎn sala mică a Casei Municipale de Cultură a avut loc a doua sesiune de informare privind oportunitățile proiectului „Vreau să fiu antreprenor!“ – MySMIS 106972 – proiect finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman. Grupul țintă este format din persoane de peste 18 ani, cu domiciliul sau reședința în Regiunea Centru, ce intenționează să înființeze o afacere non agricolă urbană. De exemplu – șomeri, persoane inactive sau persoane care au un loc de muncă.

Astăzi a avut loc a doua sesiune de informare și înscriere în cadrul programului „Vreau să fiu antreprenor“ – Start – Up Transilvania – incubatoare de afaceri. În cadrul întâlniri de astăzi au fost depuse 30 de aplicații. Prima întâlnire de acest fel a avut loc săptămâna trecută, atunci când au fost 14 persoane înscrise, iar întâlnirea s-a adresat persoanelor inactive. PNL Făgăraș în colaborare cu Asociaţia Exina au realizat sesiune de informare de astăzi“, ne-a spus Magda Cențiu, președinte TNL Făgăraș.

antreprenor1În cadrul proiectului se organizează cursuri gratuite de competențe antreprenoriale. În timpul cursurilor se elaborează planuri de afaceri ale fiecărui cursant, în vederea participării la concursul de idei de afaceri, organizat prin proiect. Se vor organiza stagii de practică gratuite în cadrul unor întreprinderi existente, funcționale, a cărei activitate economică fac parte din aceeași grupă CAEN cu cea aferentă planului de afaceri selectat în urma concursului de idei de afaceri.

Firmele nou înființate vor primi până la 40.000 euro, bani nerambursabili.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *