Vrei să te implici în organizarea ArtFest? Se caută voluntari


art fest inscriere voluntariÎntre 21 și 24 iunie, la Făgăraș se va desfășura prima ediție a Festivalului Art Fest! Prima ediție ArtFest Făgăraș va aduce publicului o varietate de evenimente culturale de cea mai bună calitate: de la proiecții de filme clasice americane, spectacole de teatru, concerte, evenimente sportive, până la dezbateri despre istoria Tării Făgărașului și a tradițiilor sale.

În acest sens, organizatorii caută voluntari. Daca ești din Făgăraș sau împrejurimi, pasionat de arte, istorie, comunitate, poți ajuta la organizarea celui mai mare festin cultural din centrul țării. Te poți înscrie ca voluntar AICI

Cu sprijinul Ambasadei S.U.A. in Romania, publicul va avea ocazia sa vizioneze gratuit  filme clasice americane, dar si documentare, atat in Cetatea Fagarasului, cat si in Casa de Cultura, aflata in imediata apropiere. Serile vor fi încheiate de concerte blues si rock. Teatrul ACT va fi prezent pe scena Casei de Cultură Fagaras cu spectacole de top, precum ”Păi… despre ce vorbim noi aici, domnule”, cu Marcel Iureș și George Mihăiță, si ”Absolut”, in interpretarea exceptionala a lui Marcel Iures.

Sâmbătă, 23 iunie, multiplul campion Ivan Patzaichin si Asociatia Rowmania se vor alatura Festivalului cu concursuri de canotaj, plimbări cu canotca si alte activitati in aer liber. In aceeasi zi, vor fi organizate spectacole ecvestre. Accesul la spectacolele de teatru se va face pe bază de bilet sau abonament, sumele obținute fiind donate unui ONG-uri local pentru proiecte sociale. În spațiile din jurul cetății se vor desfășura, zilnic, târguri cu produse locale, meșteșuguri, activități sportive si gastronomice, precum si proiectii gratuite de filme.

ArtFest Fagaras este organizat de Asociatia Culturala ARTRaising, cu sprijinul exclusiv al Primariei Faragas si al Ambasadei Statelor Unite ale Americii in Romania, cu scopul de a transforma orasul, pentru cîteva zile, intr-un centru cultural al României, în beneficiul comunității locale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.