Vremea neaşteptat de caldă în următoarea perioadă


Temperaturile vor crește în toată țara la sfârşit de octombrie şi început de noiembrie, iar izolat se vor semnala unele ploi slabe. Temperaturile vor fi cuprinse între 19 și 24 de grade. Valul de căldură vine dinspre nordul Africii. Abia în a doua jumătate a lunii noiembrie se anunţă o răcire.

Fagaras

Prognoza meteo pentru săptămâna 29 octombrie – 5 noiembrie

Temperatura aerului va avea valori semnificativ mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de normele climatologice ale săptămânii local în regiunile vestice și nord-vestice și vor fi în general deficitare în rest.

Prognoza meteo pentru săptămâna 5 noiembrie – 12 noiembrie

Valorile termice se vor situa peste de cele normale pentru această dată, cu abatere ușor mai mare în regiunile vestice și nord-vestice.

Regimul pluviometric este posibil să fie în general ușor deficitar în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo pentru săptămâna 12 noiembrie – 19 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale ale perioadei, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații ce sunt estimate a se înregistra în acest interval se vor situa în jurul celor normale din punct de vedere climatologic.

Prognoza meteo pentru săptămâna 19 noiembrie – 26 noiembrie

La nivelul întregii țări, mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână.

Cantitățile de precipitații ce se vor acumula în acest interval, în cea mai mare parte a țării, se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.