Pentru că avem multe de spus!

.

YouthBank Făgăraș organizează Licitația de experiențe – ediția a III-a


licitatia de experienteYouthBank Făgăraș organizează, pentru al treilea an consecutiv, evenimentul caritabil Licitație de experiențe. Făgărășenii sunt invitați să îi susțină pe tinerii din YouthBank.

Licitația de Experiențe, ajunsă la cea de-a treia ediţie, este un eveniment caritabil organizat de către echipa YouthBank Făgăraş. Fondurile atrase prin acest eveniment vor fi folosite pentru a finanța proiecte ale liceenilor făgărăşeni. Anual membrii YouthBank şi-au propus un fond iar alături de generoșii oameni pe care i-a avut alături, fie din postura celor care au oferit experiențe, fie din postura celor care au licitat, au reuşit să întregească sau chiar să depăşească această sumă. În ediţia a treia a licitaţiei avem pe listă 14 experienţe unice, de la un tur privat al Castelului Bran, la cursuri de ski sau chiar un City Break într-o destinaţie europeană“, ne-a declarat Cristiana Metea, YouthBank Făgăraș.

Făgărășenii sunt invitați să sponsorizeze echipa YouthBank cu diferite experiențe, organizatorii scot la licitație acele experiențe, iar banii intră în contul YouthBank. Bani care, în toamnă, vor fi redistribuiți către proiecte lansate de alți tineri liceeni din Făgăraș și Victoria.

Licitația de experiențe va avea loc vineri, 22 martie, de la ora 18.00, în Crama Cetății Făgăraș. Intrarea se face pe bază de invitaţie. Persoană de contact Cristiana Metea, 0743875272, email: office@fundatiactf.ro

Esenţa programului YouthBank, implementat în oraşul nostru de Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului, constă în crearea unui cadru în care tinerii sunt încurajaţi să preia initiaţiva acolo unde cred ei că lucrurile pot fi făcute mai bine, să devină implicaţi în comunitatea lor şi să le pese de ceea ce se întâmplă în jurul lor, fiind totodată expuşi la diferite activităţi care îi ajută să se dezvolte atât la nivel personal, cât şi la nivel profesional.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *