Pentru că avem multe de spus!

.

4 elevi din Făgăraş pleacă în Letonia


Elevii vor pleca într-un schimb de experienţă, în cadrul programului Youth Bank, în perioada 7-13 august.Letonia

Toţi cei patru sunt elevi ai Colegiului Naţional ,,Radu Negru”: Ştefania Pică – clasa a X-a, Victor Mihaiu – clasa a XI-a, Ana Olivia Poenariu – clasa a XI-a, Bogdan Bucelea – absolvent clasa a XII-a.

,,Programul acesta este finanţat prin Erasmus. Dintre toate oraşele din ţară în care funcţionează Youth Bank a fost ales Făgăraşul, considerându-se că aici a fost cel mai activ Youth Bank din România. Ne va fi achitată călătoria cu avionul, în limita a 275 euro/pers, iar acolo vom locui în oraşul Valmiera, aflat la circa 100 km de capitala Riga. Alături de noi patru se va afla şi coordonatoarea programului Youth Bank din Făgăraş, Ana Maria Chirilă”, a precizat una dintre participantele la acest program, Ştefania Pică.

Programul este asemănător unei tabere. Vor fi 35 de participanţi din 6 ţări în care funcţionează Youth Bank: România, Italia, Rusia, Republica Moldova, Anglia, Letonia. Participanţii au vârste cuprinse mîntre 16 şi 20 de ani. Ei vor socializa în timpul săptămânii petrecute împreună şi îşi vor împărtăşi din activităţile pe care le fac cu Youth Bank-urile din ţările din care provin.

Cei patru făgărăşeni care vor pleca în Letonia au fost selectaţi prin vot de către colegii lor din Youth Bank Făgăraş.

Youth Bank este un program de voluntariat care încurajează responsabilitatea tinerilor liceeni, iniţiativa civică şi contribuie la dezvoltarea comportamentului filantropic al acestora.

Pica Stefania

Pica Stefania

Bogdan Bucelea

Bogdan Bucelea

Ana Olivia Poenariu

Ana Olivia Poenariu

Victor Mihaiu

Victor Mihaiu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.