Pentru că avem multe de spus!

.

Zeci de săteni din Șona, în căutarea bărbatului dispărut


  • 60 de săteni din localitatea Șona s-au mobilizat astăzi și au pornit în căutarea bărbatului dispărut din aceeași localitate

Bogdan, așa cum îl știu sătenii din Șona, a dispărut din localitate încă de la începutul lunii noiembrie. De atunci nimeni nu l-a mai văzut. Iar atunci când a plecat nu a luat cu el buletinul, bani sau un telefon mobil. Cu toate că oamenii legii l-au căutat zile întregi, acesta nu a fost de găsit.

Așa că, zilele trecute, mai mulți oameni din Șona s-au mobilizat, iar astăzi au pornit în căutarea lui. Au periat malurile Oltului, au căutat la baraj. Au fost cu bărci, cu bețe. Însă fără niciun rezultat. O localnică ce a și pornit acțiunea de căutare a transmis pe rețeaua de socializare faptul că sătenii au lăsat toate treburile deoparte și s-au alăturat acțiunii. Dar și că speranța moare ultima.

În cautarea lui Bogdan! Vreau să mulțumesc tuturor șonerilor care au participat la căutarea de azi. Oameni între 16 și 70 de ani, în jur de 60, femei sau bărbați și-au lăsat treburile deoparte și au venit cu tot sufletul la perierea zonei dinte Pârâul Săculețului și Baraj, cu bețe, bărci pentru Olt, cange. Nu am găsit niciun indiciu. Vă urez sănătate și am speranța că în sat sunt oameni de omenie în continuare. Speranța moare ultima!“, a transmis Mariana Stoia, femeia care a inițiat acțiunea de căutare.

Bărbatul are următoarele semnalmente: înălțime 1,75-1,80 m, greutate 75-80 kg, constituție atletică, păr șaten, ochi verzi.
La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o bluză de culoare neagră, cu anchior, pulover bleumarin la baza gâtului, pantalon lung tip bluejeans de culoare neagră, șapcă roșie, iar în picioare purta o pereche de ghete de culoare maro.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.