Pentru că avem multe de spus!

.

Noutăţi medicale aduse din Italia la magazinul ortopedic de pe strada Doamna Stanca


Magazinul ortopedic din Făgăraş, proaspăt deschis pe strada Doamna Stanca, a adus un lot nou de produse şi dispozitive medicale din Italia, fabricate de o renumită companie din peninsulă.

Magazinul ORTO-SAN, deschis în această toamnă de Claudia Ganea, are o gamă de produse foarte largă şi acoperă toate cerinţele pieţei în domeniul ortopediei.

Printre noutăţile care au fost aduse în magazin se numără un fotoliu cu telecomandă, comod şi extensibil, în care bolnavul poate sta ziua şi dormi noaptea. Este reglabil de la spătar şi până în zona picioarelor, putându-se transforma chiar într-un pat. Atunci când revine în ipostaza de scaun, acest fotoliu îl aduce pe ocupantul lui până aproape în poziţia ridicată, ca să nu mai fie necesară o macara sau braţele unei persoane puternice. Fotoliul cu telecomandă costă 3.300 de lei, iar magazinul oferă la acest preţ o reducere de 10%. Urmăriţi mai jos două filmuleţe cu performanţele fotoliului.

 

O altă noutate este scaunul rotativ de baie. Acesta se pune pe cada de baie, persoana se aşează pe el din exteriorul căzii, iar apoi scaunul se roteşte până ajunge deasupra apei din cadă. Acesta va fi spălat stând în şezut pe scaun. Costă 500 lei şi poate fi urmărit în filmulrţul de mai jos.

Dacă sunteţi în căutarea uui cadru de mers, aici găsiţi şi mai mult decât atât: cadru de mers cu cărucior încorporabil (2 în 1). Persoana poate merge cu ajutorul lui, poate sta în şezut dacă a obosit sau se poate pune în cărucior pentru a fi împins. Costă 850 lei şi poate fi văzut în filmuleţul de mai jos.

Magazinul are pentru vânzare produse pentru prevenirea şi tratarea pacienţilor cu escare (răni), făcute în timp din cauza imobilizării la pat.

La ORTO-SAN se mai găsesc papuci care se desfac integral înainte de a fi încălţaţi. Aceştia sunt recomandaţi celor cărora li se umflă picioarele.

Un alt produs inedit este perna rotativă pentru scaun cu facilităţi pentru persoanele cu probleme locomotorii. Aceasta este confecţionată dintr-un material care nu alunecă. Poate fi văzută în filmuleţul ce urmează.

De aici puteţi cumpăra şi perna electrică, prevăzută cu 5 trepte de temperatură, potrivită persoanelor care acuză dureri cervicale, lombare, articulare etc.

Tot din Italia a fost adus şi un pat electric cu telecomandă, pe care se poate monta o saltea anti-escare, care să se plieze odată cu patul. Salteaua pliabilă costă 450 de lei, dar magazinul are în ofertă şi alte saltele anti-escare cu 240 de lei bucata. Mai jos puteţi urmări cum se manevrează patul.

În interiorul magazinului se poate comanda încălţăminte ortopedică pentru copii şi tălpici personalizaţi, care se execută în urma unui examen baropodometric, ce se face gratuit tot în magazin.

Alte produse

Cadru de mers cu cutie de depozitare

Cleşte pentru ridicat obiecte

Dopuri pentru cârje cu care se poate fixa cârja pe teren denivelat

Scutece pentru adulţi, clasice şi tip chilot

Cântar pentru bebeluşi

WC pe roţi

Aparat de măsurat pulsul şi oxigenul

Bicicletă pentru picioare şi mâini

Perne cervicale, orteze, proteze

Scaun de duş

Unele dintre produsele de mai sus se pot şi închiria pe zile. Pentru orice informaţie, puteţi suna la nr. 0770779541. Magazinul ORTO-SAN se află pe strada Doamna Stanca, nr. 12, lângă fosta Poliţie şi este deschis de luni şi până vineri între orele 09.00 – 17.00.

Claudia Ganea, proprietara acestuia, a lucrat 15 ani la Roma în domeniul ortopediei.  Despre alte produse din magazin puteţi citi AICI (daţi click).

 

(Cristina Cornilă)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.