12 microbuze școlare electrice pentru transportul elevilor din Făgăraș. Acestea vor fi achiziționate de Primăria Făgăraș


  • 12 microbuze școlare electrice pentru elevii făgărășeni vor fi achiziționate de către administrația locală în perioada următoare.

Un proiect în acest sens va fi depus, banii sunt nerambursabili, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

,,Vom achiziționa 12 microbuze pentru școli, electrice, care vor fi folosite în interiorul municipiului Făgăraș, pentru a duce și a aduce copiii de la școală și acasă. Banii sunt europeni, bani eligibili, nerambursabili, PNRR. În momentul de față sunt microbuze școlare, dar avem și transportul în comun, unde elevii se pot deplasa ușor cu transportul în comun’’, a transmis primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu.

Proiectul urmează a fi depus de către administrația locală. Reamintim că, până la finalul acestui an, 10 autobuze electrice pentru transportul în comun, vor ajunge la Făgăraș. Cele 10 autobuze electrice sunt incluse în Planul de Mobilitate Urbană Durală.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.