24 de tineri la conferința „STAR, sunt tânăr activ rom“


intalnire predeal noiembrieTimp de două zile, de vineri, 23 noiembrie, și până duminică, 25 noiembrie, la Predeal are loc a doua ediție a Conferinței Naționale „STAR, sunt tânăr activ rom“.

24 de tineri din județele Brașov, Covasna, Mureș și Sibiu vor participa la întâlniri prezidate de lectori în domeniile administrației publice, educație, voluntariat și comunicare. Acțiunea are ca scop întărirea capacității organizaționale a Asociației, precum și dezvoltarea participanților în domeniile menționate anterior.

„Organizăm a doua ediție a Conferinței STAR, în cadrul căreia am invitat 24 de tineri din regiunea Centru a României și avem ca obiectiv dezvoltarea capacităților acestora în domeniile administrație publică, educație, voluntariat și comunicare. Sperăm, cu această ocazie, să promovăm tinerii romi în tot ceea ce înseamnă implementarea activităților și obiectivelor Asociației Partida Romilor“, ne-a declarat Ionuț Androne, președinte Asociația Partida Romilor Pro Europa Făgăraș.

În cadrul Conferinței vor participa și reprezentanți ai Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării. Acțiunea este organizată de Asociația Partida Romilor Pro Europa.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.