3.000 de măști chirurgicale, donate de Asociația Romilor din Făgăraș, au completat necesitățile Spitalului „Aurel Tulbure“


Reprezentanții Asociației Romilor din Făgăraș au donat 3.000 de măști chirurgicale Spitalului „Dr. Aurel Tulbure“ din Făgăraș.

Pentru că echipamentele de protecție ale personalului medical se folosesc în cantitate destul de mare și niciodată nu sunt suficiente, reprezentanții Asociației Romilor din Făgăraș s-au gândit să facă o faptă bună și au donat măști pentru spitalul din Făgăraș.

În urma unei discuții cu dr. Mihaela Pandrea, managerul instituției, am decis, împreună cu colegii mei, să donăm 3.000 de măști chirurgicale Spitalului „Dr. Aurel Tulbure“. Considerăm că am făcut un lucru normal, mai ales în astfel de perioade pe care le trecem. Măștile vor fi folosite pentru personalul spitalului și pentru pacienți“, a spus Ionuț Androne, Asociația Romilor din Făgăraș.

Mulțumesc pe această cale domnului Androne Ionuț și Partidei Rmilor pentru donația pentru Spital. Această donație este bine venită, deoarece se folosește o cantitate foarte mare de măști și, până acum, am folosit o cantitate mare și pe timpul pandemiei“, a declarat dr. Mihaela Pandrea, directorul Spitalului „Dr. Aurel Tulbure“.
One thought on “3.000 de măști chirurgicale, donate de Asociația Romilor din Făgăraș, au completat necesitățile Spitalului „Aurel Tulbure“

  1. Alexandru

    Oare nu guvernul ORGAN,se batea cu pumnii in piept ca au “achizitionat” 15 milioane de masti la pretul de 35lei bucata? Laudatul si scarpinatul nu costa! Felicitari IONUT,le-ai dat o palma guvernantilor laudarosi si mincinosi!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.