4 blocuri se vor construi în Combinat. Ghe. Sucaciu: ,,După ce vom demola blocul 6, vom mai construi alte 4 blocuri pentru tinerii din grupurile vulnerabile”


64 de locuințe pentru tinerii din grupurile vulnerabile vor fi construite în perioada următoare. Asta după ce reprezentanții Primăriei Făgăraș au semnat, zilele trecute, contractul de finanțare pentru proiectul „Construire locuințe sociale pentru tinerii din grupuri vulnerabile”.

,,Am semnat un contract, unde avem o finanțare de 100% de a construi 4 blocuri, cu aproximativ 65 de apartamente, în zona Combinat. Sunt finanțări care se referă la zonele unde se pretează locuințele sociale și avem nevoie de aceste locuințe. Avem un prin proiect de a construi aceste blocuri. De asemenea, avem în vedere ca locatarii din blocul 6 să fie mutați în aceste blocuri noi, iar ulterior, prin demolarea blocului 6, să mai construim alte 5 blocuri pentru a rezolva situația cererilor de locuințe pe care o avem la nivelul municipiului Făgăraș”, a declarat primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu.

Gheorghe Sucaciu, primar municipiul Făgăraș

Locuințele ce urmează să fie construite în Municipiul Făgăraș în cartierul Combinat pe strada Plopului vor fi amplasate în 4 imobile identice cu regim de înălțime parter + 3 etaje și vor fi de 2 tipuri: 8 garsoniere și 56 de apartamente cu 2 camere. Terenul pe care urmează a fi amplasate clădirile este liber de construcții și este în proprietatea publică a Primăriei Municipiului Făgăraș.

Valoarea proiectului este de 20,9 milioane de lei.
One thought on “4 blocuri se vor construi în Combinat. Ghe. Sucaciu: ,,După ce vom demola blocul 6, vom mai construi alte 4 blocuri pentru tinerii din grupurile vulnerabile”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.