721 de tablete pentru elevii din Victoria


  • Elevii din Victoria vor primi tablete în perioada următoare, în urma unui contract încheiat între Primăria Victoria și Vodafone.

Edilul din orașul Victoria, Camelia Bertea, a anunțat pe o rețea de socializare că tabletele mult așteptate de elevi și nu numai au ajuns la Victoria. Astfel, procedura inițiată de reprezentanții administrației locale a dat roade, iar în perioada următoare acestea vor ajunge la elevii  din oraș.

,,Ne bucurăm că am reușit să finalizăm acest proiect asteptat de dumneavoastră și benefic pentru copii. Procedura a fost lansată pe platforma SEAP în data de 25 ianuarie 2021 și s-a finalizat în data de 02 aprilie 2021. Semnarea contractului a avut loc în data de 24.05.2021, în urma aprobării finale a bugetului local de către Trezoreria Brașov. Procedura de achiziție a fost câștigată de S.C. Vodafone România S.A pentru prețul de 428.374,94 lei la care se adaugă tva. S-au achiziționat 721 tablete care au ajuns astăzi. Tabletele vor ajunge în școală unde consiliul de administrație impreună cu profesorii vor decide dacă se dau acum sau în septembrie”, a specificat Camelia Bertea, primarul orașului Victoria.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.