A început așternerea ultimului strat de asfalt pe Strada Negoiu


A început așternerea ultimului strat de asfalt pe Strada Negoiu, mai devreme decât a fost anunțat în comunicatul transmis ieri.

Circulația pe carosabil va fi permisă după ce vor fi realizate marcajele și montate indicatoarele rutiere. Urmează reconfigurarea trotuarelor, având în vedere că lucrările de modernizare a rețelei de iluminat public s-au încheiat.

Joi s-a așternut ultimul strat de asfalt pe Șoseaua Combinatului. În același cartier, pe strada Luncii s-a așternut primul strat. La fel și pe majoritatea tronsoanelor de pe strada Plopului. Urmează să fie ridicate la cotă căminele și gurile de scurgere a apelor pluviale, apoi va fi așternut ultimul strat de asfalt.
Pe strada Anton Pann, unde ultimul strat de asfalt a fost deja așternut, trotuarele vor fi finalizate săptămâna aceasta. De asemenea, firmei care se ocupă de modernizarea iluminatului public i s-a adus la cunoștință să refacă trotuarele pe care a intervenit pentru executarea lucrărilor, având în vedere că asfaltul așternut pentru repararea acestora este de calitate inferioară.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.