A început curățenia în cartierul Combinat! Igienizarea blocurilor rău famate!


 

bl 12 curatenieCinci bascule de 8 metri cubi și cinci remorci de tractor au fost strânse în doar câteva ore în jurul blocului 12 de pe strada Plopului! ADP, împreună cu Salco, Primăria Făgăraș și Partida Romilor Pro Europa au făcut curat și au adunat toate gunoaiele din jurul blocului 12!

„Luna curățeniei“ a demarat în Făgăraș încă din 15 martie și, timp de o lună, lucrătorii Primăriei Făgăraș, alături de cei de la Salco și ADP iau la pas zonele sensibile din Făgăraș, pentru a le curăța și igieniza.

bl 12 curatenie1Zilele acestea a venit și rândul cartierului Combinat.

Astfel că în această dimineață angajații serviciilor, alături de oamenii de la ajutorul social, au început cărațenia în jurul blocului 12 din cartierul Combinat, strada Plopului. În doar câteva ore s-au strâns sute de kilograme de gunoi.De asemenea, tot în această perioadă s-au întreprins acțiuni de curățenie și în următoarele zone:

Cartierul Ion Creangă – zona liniilor de cale ferată, râul Berivoi, malurile Oltului – zona digului, cartierul Galați – zona Șona, pârâul Valea Rea de pe strada Prunului, părâul Poenița și părâul Racovița.

bl 12 curatenie2Acțiunea de primăvară „Luna curățeniei“ se va încheia pe 15 aprilie.

Primăria Făgăraș face un apel către toți cetățenii să nu mai arunce deșeuri în locurile nepermise și să se implice activ în campaniile de curățenie organizate de municipalitate!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.