A murit la o săptămână după ce soția a decedat în urma unui accident între Bunești și Fișer


Bărbatul care a provocat în urmă cu o săptămână un accident rutier între Bunești și Fișer, accident în care soția acestuia a decedat  pe loc, a murit și el la spitalul din Tâgu Mureș, aoclo unde era, de câteva zile în comă, potrivit mytex.ro, care citează realitateadearges.net.

accident fiser bunestiCei doi soți și fiica lor în vârstă de 11 ani se întorceau, pe 1 octombrie, de la un spital din Târgu Mureș, unde minora era monitorizată, pentru că fusese operată din cauza unei malformații pe cord.

Ei aveau de ajuns în Argeș, dar, la un moment dat, între Fișer și Bunești, bărbatul în vârstă de 47 de ani a pierdut controlul volanului, într-o curbă ușoară la stânga, a derapat și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară înmatriculată în Brașov, condusă de un bărbat de 33 de ani. În urma accidentului soția a decedat pe loc, bărbatul a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Târgu Mureș, iar fetița la Spitalul de Pediatrie din Brașov. După câteva zile de comă, bărbatul a decedat.

Fiica celor doi a fost adusă la spital în Brașov, după accident, având o fractură la un picior. Ea și fratele ei în vârstă de 16 ani au rămas în grija bunicilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.