„O zi în comunitatea mea“


copii scoli romiÎn școli din mai multe localități din județul Brașov se desfășoară, în această perioadă, ateliere interactive pentru elevii de etnie romă, organizate de Partida Romilor Pro Europa Brașov.

Acțiunea – „O zi în comunitatea mea“ se desfășoară în perioada 1 octombrie – 22 decembrie, iar beneficiari sunt 240 de copii din județul Brașov, cei din comunitățile de romi. Vom merge la școlile din 12 localități, vom organiza ateliere interactive pentru copii. Un atelier va fi de fotografie, îi vom învăța pe cei mici să facă fotografii și vor fi primi fotografii la minut, vom avea un atelier de karaoke, de asemenea avem invitat și o persoană care îi va tunde pe tineri. Iar apoi aceștia vor participa și la o piesă de teatru interactivă „Diamante în noroi. Scopul acțiunii urmărește integrarea socio-educativă a copiilor români aparținând etniei romilor, care provin din comunități marginalizate“, ne-a declarat Ionuț Androne, Partida Romilor Pro Europa Brașov.

Școlile în care va avea loc acțiunea „O zi în comunitatea mea“ sunt cele din Făgăraș, Cincu, Lisa, Șinca Veche, Jibert, Homorod, Racoș, Ormeniș, Măieruș, Budila, Săcele și Vama Buzăului, iar beneficiari sunt 240 de copii din clasele I-VIII.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.