A treia urcare pe podium, vara aceasta, pentru Emil Ercsei


Abia ce a câștigat locul II la concursul ,,Movilele Blăjelului”, de la Mediaș, în luna iunie! Apoi a urmat, în luna iulie, ,,Guduc MTB”, din județul Harghita, unde de asemenea Emil a obținut un meritat loc II.

Sâmbătă, Emil a ajuns iar pe podium. De data aceasta, pe primul loc, la categoria sa de vârstă, la ,,Teleferic Challenge” din Poiana Brașov.

,,De data aceasta am reușit să obțin locul 1 la categoria de vârstă și locul 4 la general, în Poiana Brașov, la ,,Teleferic Challenge”, o competiție plină de voie bună, oameni și trasee faine. Eu am participat la cursa medie de 40 km, o cursă prin pădure cu coborâri fantastice. Am concurat cu alți sportivi de la categoria 17-18 ani, iar în total au fost 108 cicliști înscriși în competiție. Ca timp, am realizat traseul în 1:49:28. Pot spune că a fost de dificultate medie, au fost porțiuni cu pietre ascuțite și noroi lunecos, dar până la urmă despre asta eeste mountain bike, contează să joci fairplay. Din Făgăraș am fost 4 sportivi”, a spus Emil Ercsei.

Emil Ercsei, în vârstă de 17 ani, este legitimat la clubul ACS Next Sports din Mediaș.

 

 

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.