Acoperiș stricat de căderea unui cuib de barză


Vremea rea din ultimele zile a stricat cuibul unei berze care se afla pe stâlpul din faţa unei case din satul Breaza, comuna Lisa.

În cădere, stâlpul celor de la Electrica a distrus acoperişul casei, iar acum nimeni nu vrea să despăgubească proprietarul. Incidentul a avut loc joi, 22 iulie, de dimineaţă.

„Cuibul berzei a fost ridicat pe stâlpul de electricitate, pe suportul de fier amplasat de Electrica SA. Din cauza greutăţii şi a vremii nefavorabile cuibul a cedat, suportul îndoindu-se şi căzând pe acoperişul casei, distrugând în totalitate, după cum se vede şi în imagini. Am sunat peste tot şi nimeni nu ia nici o măsură. Electrica SA aruncă vina pe membrii primăriei, primăria pe Electrica SA. Cei de la servicul de urgenţă, dacă nu sunt victime, nu pot face nimic, iar cei de la Mediu au făcut poze şi au plecat. Nimeni nu face nimic. Am vorbit cu membrii primăriei, cu cei de la Electrica, cu cei de la Mediu, cu cei de la Asociaţia berzelor şi în cele din urmă am sunat la 112. Şi nu se face nimic de azi dimineaţă. Toţi care vin nu iau nici o măsură, se uită şi pleacă, spunând că nu e de competenţa lor. Doar cei de la Asociaţia berzelor din Sibiu au spus că vor veni după puii de barză care sunt momentan în spatele casei, pe jos”, a declarat proprietara casei, la Antena 1, citată de bzb.ro.

Reprezentanţii Asociaţiei berzelor din Sibiu au anunţat că vor avea grijă de puii de barză care au căzut jos, în spatele casei.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.