Acțiunea de ecologizare, un succes


 

curatenieAcțiunea de curățare a digurilor Oltului, demarată vineri, s-a dovedit a fi un succes! Potrivit reprezentanților Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din Făgăraş, au fost adunate trei remorci pline cu gunoaie.

Acum digurile Râului Olt sunt curate. Rezultatele acestei acțiuni au fost 3 remorci pline de tot felul de mizerii, peturi aruncate de semenii noștri și o parte aduse din amonte de către debitul crescut al Râului Olt. Suntem foarte mulțumiți de modul cum s-a desfășurat această acțiune și în special de numărul mare de participanți (peste 150) în mare parte elevi. Dar totodată suntem triști pentru faptul că nu se respectă cele mai elementare reguli ale bunului simț și anume aruncarea gunoaielor în mediul înconjurător. 
Mulțumim tuturor instituțiilor și voluntarilor, care au participat și contribuit la această acțiune și în mod special școlilor: Colegiul Național Radu Negru, Colegiul Tehnic Aurel Vijoli, Colegiul Dr. Ioan Şenchea, Liceul Teologic, Școala Ovid Densuşianu și Grădiniței Voinicelul. Acțiunile de ecologizare vor continua“, a scris Sorin Șuler, președintele Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din Făgăraş.

Parteneri la această acțiune au fost Asociația Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Făgăraş, Primăria Municipiului Făgăraş, Clubul de Turism şi Ecologie Transmont Făgăraş, Salco Serv SA Făgăraş.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.