Adoptat în Italia, își caută familia. ,,Mama mea ar fi din Homorod’’


Un tânăr de 24 de ani, adoptat în Italia, își caută rădăcinile. Casian este originar din Rupea, s-a născut în 10 iulie 1998, iar acum își caută familia. Știe de mama lui că este originară din Homorod.

„Ca fiecare copil adoptat care are acelaşi vis, acela de a-şi căuta familia biologică, astăzi doresc şi eu să vă împărtăşesc povestea din sufletul meu. Numele meu la naştere a fost Casian Crăciun şi m-am născut pe data de 10.06.1998 în localitatea Rupea, Braşov.
Sunt aici în căutarea mamei mele, care atunci se numea Claudia Crăciun şi era de fel din localitatea Homorod, iar acum ar avea vârsta de 51 de ani şi a celor 2 frăţiori ai mei care locuiau cu mama. Când aveam 1 an şi jumătate am fost dus la un cămin din localitatea Hărman, Braşov, iar după 3 luni m-au dus într-o casă de copii în Braşov, unde am stat până la 5 ani. De aici am fost adoptat de o familie minunată din Italia, având parte de o mamă minunată, cu un suflet de aur, căreia i datorez tot ceea ce sunt astăzi. Visul meu dintotdeauna a fost acela de a o găsi pe mama care mi-a dat viaţă şi pe cei 2 frăţiori ai mei, de aceea am mare nevoie de voi, oameni minunati, să mă ajutaţi cu distribuirile voastre, poate aşa o să ajungă şi la mama mea. Vă mulţumesc tuturor!” este mesajul tânărului de 24 de ani.

Apelul său a fost preluat de pagina de facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitaţi ai României”.
3 thoughts on “Adoptat în Italia, își caută familia. ,,Mama mea ar fi din Homorod’’

  1. SF Post author

   Bună ziua, cont de Facebook aveți, va rog? A fost cerut pentru a fi dat băiatului. Multumim

   Reply
 1. Adina

  Bună, în legătură cu Domnul Casian Crăciun, cineva din Homorod mi-a spus că k cunoaște pe mama lui.
  Cum ar putea loa legătură cu el.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.