Rectificare de buget. Municipiul Făgăraș achiziționează containere pentru a le transforma în săli de clasă. La ce școli vor ajunge


Primăria Făgăraș încearcă să găsească soluții pentru a rezolva problema lipsei de spațiu în unele unități de învățământ din oraș, înainte de începerea noului an școlar. În acest sens, la ultima ședință de Consiliu Local, a fost votată și o rectificare de buget, în care erau cuprinse și achiziționarea de containere modulare pentru a fi transformate în săli de clasă. Acestea vor fi allocate Școlilor Gimnaziale nr 1 și nr. 2.

,,Am făcut o rectificare de buget, să alocăm bani pentru părculețul din centrul orașului, dar și pentru altele din municipiu. Am primit și o sponsorizare din partea JTTI de 30.000 de euro pentru acest părculeț. Am mai făcut o rectificare pentru a aloca containere pentru două săli de clasă la Școala Generală nr. 1 și suntem în procedură de a mai achiziționa alte două containere pentru a le transforma în săli de clasă la Școala Genereală nr. 2. La Ecoterm, au avut venituri proprii, iar atunci trebuie prinse în buget, pentru a se putea plăti facturile de gaz și de current’’, a declarat primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.