Adrian Ioan Veștea, președintele Consiliului Județean și primarii PNL Brașov. Mesaj către brașoveni: ,,Pe 6 decembrie, vă cerem să aveți din nou încredere în noi și în echipa PNL Brașov”


Suntem cu toții parte ai aceleiași comunități, aici ne creștem copiii, aici muncim și ne bucurăm de ceea ce realizăm, aici avem grijă de părinții și bunicii noștri, aici suntem ACASĂ!

Acestei comunități i-am promis că îi apărăm interesele, în fața acesteia ne-am luat angajamentul că facem treabă chibzuită și pentru această comunitate lucrăm cu demnitate, cu seriozitate și cu grijă, pentru că aceasta este datoria noastră!

Oamenii se bazează pe experiență, pe seriozitate și pe specialiști care să lucreze în slujba lor! Specialiștii au nevoie de sprijin, iar orice proiect menit să ne facă viața mai ușoară are nevoie de încrederea oamenilor din comunitatea noastră! Acesta e motivul pentru care pe 6 decembrie trebuie să ieșim la vot!

Nu votăm o listă, votăm un viitor!

Iar fiecare vot e o șansă, un pas către o certitudine în care cei dragi rămân alături de noi, fără a mai căuta ,, mai bine și mai sigur” peste hotare. Avem dreptul să aducem o schimbare!

Pe 6 decembrie, împreună putem aduce schimbarea atât de așteptată! Dezvoltarea e în puterea votului nostru și noi suntem cei care ne alegem viitorul.

O dată la patru ani avem șansa de a fi parte din schimbare!

Vă mulțumim pentru încrederea dumneavoastră și pentru votul acordat la alegerile locale candidaților Partidului Național Liberal! Acest vot ne obligă și ne responsabilizează ca împreună să facem tot ceea ce stă în puterea și priceperea noastră pentru a dezvolta comunitățile locale! Iar județul Brașov nu poate fi decât de dreapta! Poziția geografică și structura oamenilor au demonstrat în timp că în zona noastră comunitățile au avut tot timpul o opțiune politică de dreapta, valori care au fost transmise de înaintașii noștri, zona noastră fiind recunoscută ca cea mai mare redută anticomunistă din Estul Europei.

Cu toții traversăm o perioadă dificilă, cu provocări și încercări mari, care ne așează și ne aduc aminte că, în perioadele grele, valorile fundamentale pe care locuitorii comunităților noastre le au: credința, unitatea și solidaritatea au fost și rămân piatra de temelie a existenței noastre.

Pe 6 decembrie, vă cerem să aveți din nou încredere în noi și în echipa PNL Brașov, pentru că țara noastră se află acum în fața unei șanse istorice: șansa unei guvernări așezate, chibzuite, în jurul Președintelui României, a unui guvern liberal și a unei majorități parlamentare formată din colegii noștri din PNL, alături de care să dezvoltăm proiectele de care localitățile noastre au nevoie, prin accesarea fondurilor europene.

Noi, primarii PNL, împreună cu președintele Consiliului Județean, Adrian Ioan Veștea, susținem cea mai bună echipă pentru Parlamentul României, echipa PNL Brașov! Lucrăm împreună pentru dezvoltarea județului nostru!

 

Articol comandat de Partidul Naţional Liberal – Organizaţia Judeţeană Braşov

CMF: 11200025
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.