Ionel Ganea s-a recăsătorit cu o doctoriţă stomatolog din Făgăraş


Ionel Ganea a scăpat de burlăcie! Fostbalistul din generația de aur, în vârstă de 47 de ani, s-a căsătorit la doar două luni de la divorț. Noua parteneră e cu 11 ani mai tânără decât el.

Făgărăşeanul a fost burlac doar două luni, iar acum a trecut la o altă cucerire, după ce a încheiat socotelile cu mama copiilor săi cu care a stat preț de 24 de ani. În luna octombrie a ajuns din nou la Starea Civilă, la braţ cu o femeie de 35 de ani, care a avut o perioadă statutul de iubită a acestuia, conform cancan.ro, şi care este medic stomatolog în Făgăraş.

Ionel Ganea, în vârstă de 47 de ani, uimește indiferent de domeniu și de poveste. După divorțul răsunător de mama copiilor săi, sportivul și-a găsit liniștea lângă o tânără brunetă cu 11 ani mai mică decât el. Monica l-a cucerit în totalitate și l-a făcut să facă pasul cel mare, la scurt timp după ce abia își dăduse verigheta jos de pe deget.

Ionel şi fosta sa soţie Dana au divorțat în august 2020, după o căsnicie care a durat aproape un sfert de secol. După 24 de ani de mariaj, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, în momentul în care Dana Iaru a depus actele pentru divorț. Fosta lui parteneră de viață l-a acuzat pe fotbalistul din Generația de Aur că era agresiv și o bătea. Pe lângă desfacerea actului de căsătorie, judecătorii l-au obligat pe Ionel Ganea să-i plătească fostei sale soții o rentă viageră în valoare de 5.000 de lei. Dana Iaru a mărturisit că se simte o femeie liberă, de când a renunțat la numele de familie Ganea și se bucură de liniște și pace.

Foto: impact.ro

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.