Angelika, fata din Jibert dispărută la Sibiu, a fost căutată din nou, sâmbătă


Studenta de la Sibiu, Angelika Claudia Maurer, originară din comuna Jibert, a fost căutată din nou în weekendul care s-a încheiat. Zeci de persoane au scotocit pădurea în speranța că vor mai găsi măcar un indiciu. În jurul orei 14:30, după ce zona aflată în atenție a fost periată în totalitate, căutările s-au încjet. Tot fără succes şi de data aceasta.

Sâmbătă, 11 martie, începând cu ora 10:00, polițiștii sibieni au desfășurat o nouă acțiune cu efective mărite pentru căutarea tinerei în vârstă de 25 ani.

La acțiune au participat polițiști din cadrul I.P.J Sibiu, din structura de investigații criminale și echipa canină, precum și 40 de voluntari din cadrul Clubului de câini utilitari cu autoturisme de teren 4×4.

Este a doua acțiune de căutarea a tinerei. Prima a avut loc în data de 2 martie și a fost cea mai amplă acțiune de căutare din Sibiu. Au participat peste 350 de angajați MAI, studenți și voluntari.

Acțiunile de sâmbătă s-au desfășurat la aproximativ trei kilometri de zona unde au fost găsite primele indicii la sfârșitul lunii februarie. Portofelul cu cardurile și banii, telefonul, cheile precum și o pereche de ochelari au fost găsite pe un buștean, în Pădurea Dumbrava. Toate obiectele erau așezate cu grijă și nu părea că au fost smulse sau aruncate. Cel mai probabil, ele au fost lăsate voluntar de proprietara lor.

Angelika a fost dată dispărută în data de 15 februarie. Fata era de negăsit din data de 8 februarie, atunci când a fost văzută ultima dată. O săptămâna mai târziu, ea a intrat pe lista persoanelor dispărute, la solicitarea fratelui ei.

La finalul acţiunii, polițiștii sibieni au anunţat că nici de această dată tânăra nu a fost găsită și nici nu au fost descoperite obiecte sau alte indicii care să lămurească situația acesteia.

„Facem precizarea că polițiștii sibieni continuă cercetările, inclusiv prin căutări în teren, astfel încât să fie obținute și analizate cât mai multe informații care pot conduce la găsirea Angelikăi”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Angelika terminase studiile teologice la Institutul Evanghelic din Sibiu. Se pregătea să devină preot, dar până atunci mai avea de dat unele examene. Locuia singură, într-o cameră din căminul facultății. Ultima dată, tânăra a fost filmată de o cameră de supraveghere pe 8 februarie, dimineața, când ieșea pe poarta Institutului Evanghelic din Sibiu apoi, o oră mai târziu, de o alta, la ieșirea din oraș spre Poplaca.

 Articole similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.