Anunț privind închirierea pășunilor U.A.T. Sâmbăta de Sus, județul Brașov, prin procedura publică de atribuire directă sau licitație publică cu strigare  


U.A.T. Sâmbăta de Sus, județul Brașov, anunță închirierea pentru o perioadă de 7 ani a suprafeței  de 61  hectare pășuni în ședință publică prin atribuire directă sau, după caz, licitație publică cu strigare.

Ședința publică pentru atribuirea directă va avea loc în data de 26.05.2021, ora 9.00, la sediul Primăriei Sâmbăta de Sus, localitatea Sâmbăta de Sus, nr. 150.

Înscrierile se fac la sediul Primăriei Sâmbăta de Sus, în perioada 12-21.05.2021, ora 16.00. Se pot înscrie la ședința publică în vederea închirierii prin atribuire directă crescătorii de animale persoane fizice ori juridice având animalele înscrise în RNE, membri ai colectivității locale sau care au sediul social pe teritoriul localității Sâmbăta de Sus.

Suprafețele de pășuni care nu se pot închiria prin atribuirea directă vor fi scoase la licitație publică cu strigare în data de 28.05.2021, ora 9.00, la sediul Primăriei Sâmbăta de Sus, localitatea Sâmbăta de Sus, nr. 150.

Înscrierile se fac la sediul Primăriei Sâmbăta de Sus în perioada 26-27.05.2021.

Se pot înscrie la ședința publică în vederea închirierii prin licitație publică cu strigare crescătorii de animale persoane fizice ori juridice având animalele înscrise în RNE, membri ai colectivității locale sau care au sediul social pe teritoriul localității Sâmbăta de Sus.

Condițiile de înscriere, cât și taxele aferente sunt prevăzute în documentația de atribuire ce poate fi pusă la dispoziția persoanelor interesate la registratura Primăriei Sâmbăta de Sus din comuna  Sâmbăta de Sus, nr. 150, jud. Brașov, telefon 0268246901 – cost 100 lei – începând cu data de 12.05.2021.

 

 

Primar                                                                   Secretar

Morariu Nicolae                                                Ispas Adriana

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.