Asociția Partida Romilor, implicată activ în buna organizare a concursului Bikeathon


 

bikeathon partida romilorUn parteneriat între Fundația Comunitară Țara Făgărașului și Asociația Partida Romilor Făgăraș a făcut ca 10 copilași aparținând grupurilor vulnerabile din Făgăraș să fie a startul competiției caritabile de sâmbătă, 8 iunie.

Copilașii s-au distrat, au dat una sau două ture de cetate, iar unul din cei 10 copii a fost înscris la cursa de 10 km, nefiind prima dată când tânărul participă la Bikeathon.

Ne bucurăm că am reușit să contribuim la organizarea unui eveniment atât de important din municipiul Făgăraș. Pe lângă cei 10 copii aparținând grupurilor vulnerarile din Făgăraș pe care i-am înscris, Asociația Partida Romilor Pro Europa a desemnat și doi voluntari care s-au ocupat de buna desfășurare a evenimentului de pe raza comunității de romi din cartierul Galați. Doresc să mulțumesc, pe această cale, organizatorilor evenimentului și tuturor oamenilor care au contribuit la implementarea acestei inițiative“, ne-a declarat Ionuț Androne, Asociația Partida Romilor Făgăraș.

Copiii au pedalat pentru Fondul scaunelor rulante.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.