Bărbat din Victoria, cercetat penal, după ce și-a amenințat partenera. Femeia nu a vrut ordin de protecție și a ales să părăsească locuința


  • Polițiștii din cadrul Secției de Poliției Orașului Victoria au întocmit un dosar de cercetare penală, după ce un bărbat și-ar fi amenințat cu acte de violență partenera.

La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Victoria au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în timp ce se afla în locuință împreună cu partenerul său, ar fi fost amenințată de către acesta cu acte de violență și ar fi fost agresată fizic.

În urma acestei sesizări, polițiștii s-au deplasat la adresa indicată, unde au efectuat investigații și au constatat că există risc imminent de violență, însă persoana vătămată s-a opus categoric emiterii unui ordin de protecție provizoriu de către polițiști, motivând că va părăsi locuința în care domiciliză cu partenerul său. Față de situația stabilită, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de “violență în familie”, iar cercetările urmează a fi continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.